Кои са майката и дъщерите, основали първата ясновидска къща у нас? Димитринка Стайкова от Варна е поредната

...
Кои са майката и дъщерите, основали първата ясновидска къща у нас? Димитринка Стайкова от Варна е поредната
Коментари Харесай

Гадателки“ ни лъжат във Варна

Кои са майката и дъщерите, основали първата ясновидска къща у нас? Димитринка Стайкова от Варна е поредната представяща се за ясновидка номер едно в България. Изготвя политически, здравни и финансови прогнози, намира и изчезнали хора. Твърди, че е предала пророческите си умения на дъщерите си – Ивелина и Стоянка. Гадателките популяризират активността си в обществените мрежи посредством предсказания, които разгласяват. Публично се демонстрира единствено майката, а дъщерите са зад кадър, предаде NOVA.

Ето какъв брой костват услугите им:

30-минутна видео консултация по Viber се договоря след изпращане на пари. Тя струва 230 евро. И за ясновидско гледане по имейл трябва да си приготвим отново 230 евро, за двама - 350 евро.

Вероятно, с цел да доближат до клиенти, отвън България, част от гаданията се превеждат на английски. Ясновидката е изготвила здравни прогнози на доста политици и качва клипове за тях. Световният политически хайлайф също получава прогнози.

През 2008 година Димитринка е наказана условно за ликвидиране на прасе и държане на огнестрелно оръжие и муниции без позволение. Стадо животни минало около фамилния парцел. Тя стреляла с оръжието на мъжа си Веселин Стайков, който е някогашен боен. Той е получил административно наказване - санкция от 500 лева, за това, че не е съхранявал револвера си, както би трябвало.

Към момента имотът им във Варна е изоставен и се продава, а цялото семейство живее във фургон в полето до Белослав. Там преди години са приемали и клиенти.

„ Обявата, която сте чели, не е настояща. Никого не укривам. Всеки може да желае пари от всекиго ”, разяснява мъжът на ясновидката.

Докато Димитринка твърди, че дъщерите ѝ са придобили уменията по завещание, лунен маг Мария Стойчева от Варна преподава на възпитаници. Провежда едномесечни курсове по гадателство и окултизъм. Поставено лице на NOVA се записва и отива на среща в офиса. След като споделя в детайли на какво ще го научи, Стойчева взема решение, че лицето ни може да изкара курса и по-късно да работи като маг. Цената е 3000 лева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР